Gennie shifter logoskylt
kvarnberg vit

Varukorgen
0 artiklar, 0:-

kvarnberg vit

Mätare i världsklass. Classic Instruments mätare hittar man ofta i prisvinnande bilar på utsällningar som Sema och Grand National Roadster Show.

Specialbeställ Classic Instrument mätare hos oss. Du kan till och med få den egna logga tryckt i mätaren.

Kontakta oss eller besök vår webbshopp.

Klicka här för att köpa Classic Instruments mätare!

Senaste nyheter

Vi ställer ut på Elmia 2022!

Vi ställer ut på Elmia 2022!

Publicerad: 14/1, 2022

Den 15-18 april ställer vi ut som försäljare på Elmia Bilsport Performance & Custom Motor Show. Vi kommer att stå i Hall D vilket är Custom och Hot...

Läs mer »

Du har idéerna, vi har delarna

Är du på gång med ett nytt projekt eller behöver delar till din gamla rod eller jänkebil, då har du kommit rätt. Vi har många års erfarenhet av bilbyggen. Här hittar du även våra karosser som tillverkas ur egna formar.

Amerikansk distributör
Vi är återförsäljare för inte helt okända Holley, Pete&Jakes, Classic Instruments, Ididit, Gennieshifter samt Speedway motors från USA. Vi levererar till företag, amatör och proffesionella bilbyggare. Nästan alla frakter går med flyg i snitt varannan vecka.

Holley logo in transparent PNG and vectorized SVG formats


Skivbromskit, bromsdelar och framvagnar till dom flesta USA bilar!

GM.Ford,Mopar skivbromskit,Camaro,Challenger
Mustang II,framvagn,streetrod,hotrod,pickup,race

Skivbromskit
Vill du ha bra bromsar köp ett komplett skivbromskit, vi har till dom flesta USA bilar.

Klicka här här för hela sortimentet av skivbromskit.

Mustang II framvagn
Vi levererar mustang II framvagnar till nästan alla bilar, har du specialmått fixar vi det!

Klicka här för hela sortimentet av kompletta framvagnar och framaxlar.

Ramar och chassien till 50-60 tals jänkebilar och hot rods!

Jim Weimer garage,32 ramskenor,Ford,roadser,coupe
55 chevy chassie J W 3

Helt nytt chassie eller ramskenor!
Vi erbjuder nu helt färdiga chassien 50- och 60-tals jänkare, såsom Cheva 55-57 och Impala 59-64. Levereas färdigt för karrosmontering.
Beställ ditt chassie nu för nästa leverans eller bara ramskenor från J&W Garage som håller högsta klass när det gäller passform och detaljfinnish.

Klicka här för att se vårt sortiment av ramar och chassin.

32 chassie BilderDPP 1975

Ramar & Chassiedelar

HR00SLF

Classic instruments hastighetsmätare

Du har idéerna, vi har delarna

Är du på gång med ett nytt projekt eller behöver delar till din gamla rod , då har du kommit rätt. Vi har många års erfarenhet av hotrod byggen. Här hittar du även våra karosser som tillverkas ur egna formar.

Amerikansk distributör
Vi är återförsäljare för inte helt okända Pete&Jakes samt Speedway motors från USA. Vi levererar även till företag, proffesionella bilbyggare och firmor i USA- bilsbranchen. Vi säljer även Gennie shifters USA tillverkade kalitets växelspakar, helt i solid rostfritt stål.

Holley logo in transparent PNG and vectorized SVG formats


Mätare i världsklass. Classic Instruments mätare hittar man ofta i prisvinnande bilar på utsällningar som Sema och Grand National Roadster Show.

Specialbeställ Classic Instrument mätare hos oss. Du kan till och med få den egna logga tryckt i mätaren.

Kontakta oss eller besök vår webbshopp.

Klicka här för att köpa Classic Instruments mätare!

Senaste nyheter

Vi ställer ut på Elmia 2022!

Vi ställer ut på Elmia 2022!

Publicerad: 14/1, 2022

Den 15-18 april ställer vi ut som försäljare på Elmia Bilsport Performance & Custom Motor Show. Vi kommer att stå i Hall D vilket är Custom och Hot...

Läs mer »

Om cookies och datainsamling

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa används till och hur cookies kan undvikas. Vår webbplats är skapad med publiceringssystemet Yodo, och använder sig av så kallade "tillfälliga cookies" eller "session-cookies" som lagras tillfälligt och försvinner när du stänger ned din webbläsare.

Ifall du loggar in till vår webbplats, så används även så kallade "varaktiga cookies", som sparas på din dator i upp till trettio dagar, eller tills dess att du själv raderar dem. En varaktig cookie används också för att komma ihåg ifall du valt att stänga den ruta som informerar om att cookies används på webbplatsen.

Cookies används dels för att optimera webbplatsens funktion och anpassa den efter dina önskemål, dels för att kunna analysera statistik så att vi kan göra webbplatsen bättre för dig som besökare och kund. Webbplatsens funktionalitet är dock ofta, till viss del, beroende av tillfälliga cookies (exempelvis för att du ska kunna lägga artiklar i varukorgen, genomföra köp, för att du ska kunna hålla dig inloggad, eller för att förhindra spam i kontaktformulär).

Om du vill undvika cookies kan du konfigurera din webbläsare så att cookiefilerna inte laddas ner i din dator. Tillfälliga cookies är, som ovan framgått, dock nödvändiga för att navigera på vår webbplats.

Den data som lagras i våra cookies används endast för att rent tekniskt kunna möjliggöra användandet av våra tjänster. Vi sparar ingen personlig information i cookies på besökarens dator.

Utöver våra egna cookies så kan förstapartscookies från Google Analytics 4 (i enlighet med rådande GDPR-lagar) förekomma. Detta för att spara besöksstatistik, i syfte att kunna optimera vår webbplats och närvaro på nätet.

Ja eller Nej till cookies?

Du kan själv acceptera att ta emot cookies eller inte. Webbläsare som Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome och Opera tar emot cookies automatiskt, men du kan ändra dina personliga inställningar så att du inte accepterar Cookies. Om du väljer att stänga av möjligheten att ta emot cookies så kommer många webbplatser inte kunna ses eller utnyttjas maximalt.

Hur stoppar jag cookies?

Din webbläsare ger dig möjlighet att blockera cookies. Olika webbläsare och versioner av webbläsare fungerar på olika sätt, och kan skija sig åt i hur man ändrar dessa inställningar. Nedan finns länkar till instruktioner för några av de vanligaste webbläsarna:

Datainsamling och datalagring

Webbplatsen kan använda sig av Google Analytics och liknande tjänster för att samla in data om ditt besök på webbplatsen. Ingen personlig data sparas, utan endast information om själva besöket i sig, det vill säga länkklick, sidvisningar, hur länge en viss sida har visats och liknande. Informationen kan användas av oss för att analysera hur besökare använder vår hemsida, samt för att i framtiden kunna förbättra och optimera innehåll och funktion på hemsidan. Informationen kan också användas av Google (eller motsvarande leverantör) för att optimera information och annonser, så att du får mer relevanta/personliga sökträffar eller annonser i leverantörens övriga tjänster.

Har du vidare funderingar kring hur cookies och datainsamling används på vår webbplats, vänligen kontakta oss!

Stäng

Denna webbplats använder cookies
Vi använder cookies och datainsamling i enlighet med rådande GDPR-lagstiftning för funktion och bästa möjliga upplevelse för den här webbplatsen.
Du behöver godkänna detta som besökare - Läs mer här »

Acceptera alla Endast nödvändiga